torek, 06. april 2010

SIT


V nedeljo sem na tv po naklučju (ko so bile drugje reklame) ujela nekaj odlomkov odaje SIT in se pošteno zamislila. Ja gledanje vseh teh talentov je precej načelo mojo samozavest. Saj veste, to je tako, kot facebook. Vedno ko se prijavim, je na tisoče novih fotografij lepih, veselih in zaljubljenih oseb, ki nonstop žurajo. Na tisoče enih in istih slik iz ene žurke, enih in istih poz in vedno enakih nasmeškov. Ali imam jaz res tako bedno in dolgočasno življenje da ne morem imet vedno znova na miljone novih fotografij in ali sem res skoraj edina, ki se mi ne dogaja sto na uro? Ali sem čudna, ker se mi ne zdi pomembno, da bi svoje počutje, trenutke delila z ostalimi fb prijatelji? In ali sem totalno nezanimiva in nedružabna ker nimam 54864324568 fb prijateljev?
In če kdaj po naklučju ujamem odlomek kakšnega Hollywoodskega filma se res začnem celo sama sebi zdeti dolgočasna. Hallo, stara sem skoraj 22 let, še nikoli nisem bila na odvajanju od drog, moj fant ni zdravljeni alkoholik (ker ga sploh nimam!!!), prav tako moja najboljša prijateljica ni zanosila z mojim fantom (ki ga nimam), moj največji javni uspeh pa je bil deklamiranje pesmi ob dnevu mrtvih pred vaškim spomenikom ( ko sem imela 14 let), še cigarete si ne upam ugasniti na jeziku ( ker sploh ne kadim!). Ooouuu yeah, i am so fucking boring!
In še ena fotografija mojega dolgočasnega pomladanskega ustvarjanja (btw, pri svojih letih niti fotografirati ne znam dobro).

Ni komentarjev:

Objavite komentar