ponedeljek, 25. januar 2010


Papirolina me je prijazno "pofočkala", naj napišem 7 resnic o meni. Uff...kdo bi si mislil da bo to tako težka naloga... In tako sem zadnjih nekaj dni premišljevala o tem izzivu in premišljevala in premišljevala... in ko sem črtala tistih nekaj tisoč resnic, ki pa res niso za v javnost, mi je ostalo :

1.) Biti tiho je zame misija nemogoče:)...

2.) Sem kronična nepoboljšljiva zamudnica avtobusov in vlakov :(...

3.) Zelo rada berem, zato je bila odločitev za študij primerjalne književnosti lahka. Na žalost pa trenutno ugotavljam, da obstajajo tudi knjige, ki jih pa res res res nikakor ni mogoče prebrati do konca.

4.) Zelo si želim imeti zajčka, a mi lastniki hiše ( t.j. moji starši) tega ne dovolijo :(

5.) Rada spremljam šport in tako sem večkrat navzoča kot navijačica (brez cofkov ) na raznih tribunah.

6.) Tudi sama rada športam, predvsem rolam, tečem ... ne maram pa aerobike in njej podobnih športov. Nekako se mi zdi neumno početi isto kot ostalih 20 oseb v dvorani ( saj veste : zdaj pa korak v levo in potem ti dobrodušna inštruktorica še pokaže v katero levo), nasploh pa se itak že celo življenje trudim ne slediti črednemu nagonu:)

7.) kljub temu, da sem po vseh merilih že odrasla oseba in bi se morala temu primerno tudi obnašati, mi to ne uspeva najbolje... še vedno sem nekako odvisna od malih norih neumnosti :D

tako, prišli smo do konca, počil je lonec in pravljice je konec.

Ni komentarjev:

Objavite komentar